Aparitii ale Fecioarei Maria in lume

Aparitii ale Fecioarei Maria in lume

Aparitii ale Fecioarei Maria in lume


    In ultimul secol au avut loc mai multe aparitii impresionante ale Sfintei Fecioare Maria: la Fatima – Portugalia, Medjugorje - Bosnia, Zeitoun – Egipt , Assiut – Egipt etc.

- Egipt (Zeitun-Cairo, Assiut)

    Unele din cele mai impresionante aparitii sunt cele din Egipt, miracolele petrecandu-se in fata a mii de oameni:

      Astfel in Zeitoun-Cairo (1968-1970) au loc primele aparatii, la Biserica Sf. Fecioare Maria din El Zeitoun (Cairo), construita dupa ce Sf. Fecioara Maria i-a aparut Pasei Khalil Ibrahim si i-a cerut sa construiasca o biserica, promitându-i acestuia ca îsi va face aparitia în acel loc timp de 50 de ani, promisiune care a fost tinuta odata cu prima aparitie în anul 1969.
Locatia bisericii este una din caile spre egipt pe care le-au avut Iosif si Fecioara Maria.
Aparitiile Maicii Domnului de la Zeitoun – Egipt, au fost de-a dreptul impresionante. Au asistat zeci de mii de oameni, iar aparitiile au fost filmate! Ultimile aparitii au fost in data de 16 decembrie 2009.
In 1969 S-a arata pret de cateva ore bune in Egipt la Zeitoun, miracol la care au luat parte aproximativ 500.000 de oameni! Bonavii si-au recapatat sanatatea; orbii- vederea , ateii - credinta , scepticii - siguranta ; putin credinciosii – puterea, ganditorilor – adevarul si nu in ultmiul rand oamenilor – iubirea! Miracolele petrecute acolo au fost de-a dreptul uimitoare, toti cei 500.000 de oameni traiau cu autenticitate un eveniment pe care putini il traiesc in istoria planetei noastre.

Cei veniti erau de diferite religii, diferite credinte, atei, oameni de stiinta, preoti cat si inalt diplomati inclusiv presedintele Egiptului de atunci. Toti au confirmat autenticitatea minunii.
   
Click aici pentru a vedea filmul "Zeitun (Cairo) - Egipt - decembrie 2009"     Click aici pentru a vedea filmul "Warraq (Cairo) - Egipt - decembrie 2009"

Click aici pentru a vedea filmul "Zeitun (Cairo) - Egipt - Maica Domnului insotita de porumbei si ingeri"

Alte aparitii care au mai avut loc Egipt :
- pe 10 Septembrie 2000 aproape de localitatea Assiut Egipt (Manastirea ortodoxa copta Dair Al Muharraq din chiar centrul Egiptului, de langa Assiut este unul dintre cele mai celebre locuri sfinte ale crestinatatii, in fiecare an avand loc comemorari de mari amploare inchinate Sfintei Fecioare Maria. Este locul proorocit de Profetul Isaia (19,19): “In ziua aceea, va fi un jertfelnic in mijlocul pamantului Egiptului…” fiind locul in care Sfanta Familie a ramas timp de sase luni si din care Sf Iosif a fost chemat inapoi in Israel, dupa moartea regelui Irod.)
   
Click aici pentru a vedea filmul "Assiut - Egipt - septembrie 2000"     Click aici pentru a vedea filmul "Assiut - Egipt - august 2000"

- pe 10 Decembrie 2009, unde sute de egipteni au fost martorii unei aparitii miraculoase deasupra bisericii copte din cartierul Warraq-Cairo, Aceasta, atribuita Fecioarei Maria, continua lungul sir al aparitiilor miraculoase din Egipt, dupa cele de la Zeitoun-Cairo (1968-1970).

- Portugalia (Fatima)


Click aici pentru mai multe detalii...
      În anul 1917, Fecioara Maria a aparut in fata a trei copilasi ciobani în Portugalia, la Fatima. Aparitie in care a transmis mesaje ce au prevestit sfarsirea Primului Razboi mondial, inceperea celui de-al II-lea, dictatura comunismului si tentativa de asasinat asupra Papei Ioan Paul al II-lea.
"Am venit sa amintesc omenirii sa se îndrepte si sa se pocaiasca pentru pacatele sale". "Razboiul sta sa se termine, dar, daca nu vor înceta sa-l ofenseze pe Dumnezeu, în timpul pontificatului lui Pius al XI-lea va începe un altul si mai rau. Când veti vedea o noapte luminata de o lumina necunoscuta, sa stiti ca este marele semn pe care Dumnezeu vi-l da ca va pedepsi lumea pentru faradelegile ei, prin intermediul razboiului, foametei si al persecutiilor împotriva Bisericii si a Sfântului Parinte. Pentru a-l opri, voi veni sa va cer consacrarea Rusiei la Inima mea neprihanita si Împartasania reparatoare în primele sâmbete ale lunii. Daca vor accepta cererile mele, Rusia se va converti si vor avea pace; daca nu, va raspândi erorile ei în lume, promovând razboaie si persecutii la adresa Bisericii. Cei buni vor fi martirizati, Sfântul Parinte va avea mult de suferit, mai multe natiuni vor fi distruse. În cele din urma, Inima mea neprihanita va învinge. Sfântul Parinte îmi va consacra Rusia, care se va converti, si va fi acordata lumii o perioada de pace”. (Pe data 25 ianuarie 1938, pe partea emisferei nordice a aparut o lumina ciudata, un fel de aurora boreala, inexplicabila pentru lumea stiintei. Fenomenul a fost comentat la vremea respectiva de catre marile publicatii. În scurt timp, cel de-al Doilea Razboi Mondial avea sa apara. Acesta a fost considerat ca fiind semnul Maicii Domnului.)
Mesajul Sfintei Fecioare a fost insotit si de "miracolul soarelui" anuntat tot atunci, cum a fost cel din ziua de 13 octombrie, la care au fost martori peste 70.000 de persoane. In ziua aceea, se parea ca soarele s-a desprins de pe cer si, rotindu-se cu o viteza ametitoare, imprastia gigantice flacari multicolore, fenomenul fiind inregistrat pe pelicule fotografice pana la o distanta de 30 de kilometri, un element interesant a fost faptul ca dupa ploaia torentiala de dimineata oamenii care au asteptat acolo erau uzi leoarca, iar hainele oamenilor s-au uscat instantaneu in acele momente.
La scurt timp, dupa cum Fecioara Maria le-a spus copiilor, doi dintre ei au plecat la cer, adica prin 1919-1920, ramânând în viata numai Lucia, despre care Fecioara Maria a spus ca Hristos are planuri mari cu ea si o tine în viata un timp mai lung. De altfel, maica Lucia a murit la 95 de ani, fiind beatificata la scurt timp dupa moarte.
Atentatul la viata Sfantului Parinte a avut loc pe data de 13 mai 1981 exact la aniversarea primei aparitii a Maicii Domnului la Fatima, pe 13 mai 1917, atentat din care a scapat in mod miraculos, Papa spunea ca Maria i-a salvat viata "o mana materna a condus traiectoria glontului", se constatase în spital ca in mod miraculos glontul fusese deviat din calea organelor vitale, deasemenea si un alt glont ratacit a ramas in masina.


- Bosnia (Medjugorje)

    Aparitii ale a Fecioarei Maria au fost consemnate la Medjugorje (Bosnia-Herzegovina) incepand cu 1981, an in care Fecioara s-a aratat unui grup de sase copii. Aceasta le-a spus tinerilor ca Dumnezeu a trimis-o pentru a ne indrepta inimile si vietile noastre inapoi spre El. Mesajele primite de vizionari de la Fecioara Maria ne indreapta spre pace, dragoste, credinta, rugaciune, si post, unul din aceste mesaje, mai deosebit, este notat si mai jos spre sfasitul paginii.

- Romania (Manastirea Caraiman, din Busteni)

    De numele Sfintei Maria se leaga si inaltarea Manastirii Caraiman, din Busteni. In urma cu mai multi ani, parintele Gherontie Puiu, a avut o viziune a Preacuratei, in timp ce se afla pe un deal aflat la poalele muntelui. El spune ca Fecioara a aparut ca o lumina stralucitoare printre crengile unui brad batrin. Ea i-a cerut calugarului sa ridice, chiar acolo, un sfint lacas de inchinaciune. Gherontie a cazut in genunchi, s-a inchinat, apoi a promis ca va face intocmai. In citiva ani, preotul a reusit sa construiasca o manastire de o rara frumusete, ce poarta hramul "Inaltarea Sf. Cruci".
Parintele a povestit cum in urma unui accident vascular paralizeaza si mai apoi este vindecat de Maica Domnului: "M-au internat in spitalul din Tatarasti. ... Dupa trei luni m-au trimis la sanatoriul din Sinaia, unde doctorul mi-a spus ca ma voi recupera dupa cativa ani. Dar n-a durat decat o singura noapte. Maicuta mi-a aparut in vis si mi-a spus: "Trezeste-te, ca nu esti bolnav". M-am ridicat brusc din pat, spre uluirea tuturor si mai ales al doctorului."
Mii de turisti vin zilnic, fie iarna, fie vara si se roaga la poalele bradului unde a aparut Preacurata. Se spune ca cine crede cu adevarat si isi pune o dorinta, aceasta ii va fi indeplinita.

   
Icoane ale Maicii Domnului
Mesaj de la Fecioara Maria, Maica Domnului:

"Am venit ca Regina a Pacii. Pocaiti-va! Faceti pace cu Dumnezeu si intre voi prin post si rugaciune".
"Dragi copii ! Doresc ca voi sa-mi incredintati inimile voastre pentru ca sa le pot conduce pe drumul care duce la lumina si viata vesnica. Nu vreau ca inimile voastre sa rataceasca in intunericul de astazi. Eu va voi ajuta. Voi fi cu voi pe acest drum al descoperirii iubirii si indurarii lui Dumnezeu. Ca Mama a voastra, va cer sa imi permiteti s-o fac. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea!".


Reguli de conduita crestina cerute de Fecioara Maria (relevate de persoanele care au primit mesaje):
1. Renuntati la toate pasiunile si dorintele dezordonate. Evitati televizorul mai ales emisiunile nefaste evitati sporturile excesive renuntati la placerea de a manca si de a bea la timp nepotrivit, renuntati la alcool, la tutun etc ...
2. Daruitiva-va fara nici o rezerva lui Dumnezeu.
3. Alungati definitiv orice teama. Cine se daruieste lui Dumnezeu n-are loc in inima lui pentru frica. Greutatile vor continua dar ele vor servi la cresterea spirituala si vor preamari pe Dumnezeu.
4. Iubiti-va dusmanii. Alungati din inimile voastre ura amaraciunea, judecatile preconcepute. Rugati-va pentru vrajmasii vostri si chemati binecuvantarea divina asupra lor.
5. Postiti doua zile pe saptamana (bine ar fi unde e cu putinta mancand doar paine si apa in aceste zile de post). Intalniti-va in grup cel putin o data pe saptamana (rugaciuni comune la biserica, mai ales la Sfanta Liturghie de Duminica).
6. Faceti zilnic rugaciunii cel putin 3 ore dintre care cel putin o ora si jumatate dimineata si seara. In acest timp de rugaciune sunt cuprinse Sfanta Liturghie si Cantari de lauda aduse Maicii Domnului. Rezervati-va momente de rugaciune in timpul zilei si de fiecare data cand circumstantele o permit primiti Sfanta Impartasanie. Rugati-va intr-o adanca reculegere. Nu va uitati mereu la ceas ci lasati-va condusi de harul lui Dumnezeu.
7. Faceti milostenie la ce saraci dupa putinta, cercetati pe cei bolnavi, ajutati pe cei in necazuri.
8. Fiti prudenti caci diavolul ii ispiteste pe toti aceia care au luat hotararea sa se daruiasca lui Dumnezeu si mai ales pe acestia (din grupa de rugaciune). El le va sugera ca se roaga prea mult ca postesc prea mult; ca trebuie sa fie ca ceilalti tineri si sa mearga in cautarea placerilor. Sa nu-l asculte si sa nu-i urmeze sfaturile! Sa dea atentie vocii Sfintei Fecioare. Atunci cand vor fi tari in credinta diavolul nu va mai putea sa-i subjuge.
9. Rugati-va mult pentru Episcop si responsabilii Bisericii. Macar jumatate din rugaciunile si jertfele voastre sa fie pentru aceasta intentie.


Ce spun Sfintii Parinti Ortodocsi despre Maica Domnului (Sf. Ioan Gura de Aur, Sf. Ioan Scararul, Sf. Vasile cel Mare, Parintele Arsenie Boca, Parintele Cleopa Ilie etc.):

- "Fecioara Maria nu sta numai in ceruri ci si pe pamant in sanul omenirii".
- "Maica Domnului este scara prin care Fiul lui Dumnezeu a coborat la noi si prin care noi urcam la cer"
- "Maica Domnului este a patra fata duhovniceasca din ceruri. Intai este Tatal, Fiul si Duhul Sfant, adica Sfanta Treime, apoi a patra este Maica Domnului."
- "Maica Domnului este Imparateasa cerului si a pamantului, imparateasa Heruvimilor, imparateasa a toata faptura; camara intruparii lui Dumnezeu Cuvantul" dupa cum spune Biserica: "Ceea ce esti mai cinstita decat heruvimii si mai marita fara de asemanare decat serafimii"
- "Maica Domnului este Mireasa Tatalui, Maica Cuvantului, si Biserica Duhului Sfant."
- "Maica Domnului este Usa Luminii, ca lumina cea neapropiata ganditoare prin ea a venit in lume. Usa vietii, ca Viata Hristos prin ea a intrat"
- "Maica Domnului este porumbita care a incetat pierderea sau potopul pacatelor"
- "Fecioara Maria este Maica Milelor si Maica Mantuirii neamului omenesc"
- "Fecioara Maria este Mama noastra spirituala daruita de Dumnezeu prin Testamentul lasat de Iisus insusi inaintea mortii Sale."
- "Precum Iisus este aparatorul nostru fata de Dumnezeu, tot asa este Maria fata de Iisus pentru noi a caror rugaciuni au cea mai mare ascultarea a lui Dumnezeu dupa toti Sfintii"Rugaciune catre Maica Domnului:

"Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, mantuieste-ne pe noi!"